iGuestbook, een digitaal gastenboek speciaal voor u

iGuestbook, een digitaal gastenboek speciaal voor u

Het hoort erbij, maar eigenlijk is het zo oubollig, het gastenboek. De functie ervan is echter enorm aantrekkelijk, afhankelijk van het evenement. Als u een nieuw product op de markt wil brengen en u heeft een gastenboek bij de beurs staan, dan is het prettig om te weten wat uw klanten van uw product en presentatie vonden. Met alleen woorden kom je dan een heel eind maar zou het niet prettig zijn om een gezicht te hebben bij bepaalde reacties? Dat u weet welke doelgroep zich aangesproken voelde en welke juist niet? Dan moet u gebruik maken van videomateriaal en dat is precies van iGuestbook u aanbiedt!

Met video’s? Hoe werkt dat?

iGuestbook maakt gebruik van een videozuil, verlicht met LED licht voor extra sfeer en zodat uw gasten het gastenboek niet over het hoofd kunnen zien. Deze videozuil wordt bij uw evenement geplaatst, het is letterlijk een zuil met videoapparatuur, een iPad in dit geval. Op deze iPad staat een applicatie speciaal gemaakt voor iGuestbook, waar mensen video’s mee kunnen maken. Met een simpele Start en Stop knop kunnen ze een reactie van maximaal 60 seconden achter laten. Het is interactief, leuk en simpel waardoor het aantrekkelijk is voor alle doelgroepen, van jongeren tot de oudere generaties.

Een videozuil? Hoe krijg ik die op mijn evenement?

Heel simpel, u gaat naar www.iguestbook.nl en daar reserveert u een videozuil. Deze wordt dan bij u afgeleverd door iGuestbook en wordt de dag na uw evenement ook weer opgehaald, u hoeft dus vrijwel niets zelf te doen! Er wordt dan binnen enkele dagen een DVD gemaakt en in HD kwaliteit naar u opgestuurd. Voor meer informatie, of voor het reserveren van de videozuil, gaat u naar www.iguestbook.nl. Til uw evenement naar een hoger niveau met het digitale gastenboek van iGuestbook!

Aanbevolen artikelen