Er zijn tegenwoordig tal van verschillende trouwringontwerpen beschikbaar. Kijk voordat je een beslissing neemt goed om je heen, zodat je kunt zien wat je het leukst vindt.

De online juwelier

U kunt eenvoudig en gemakkelijk online naar trouwringen zoeken of uw eigen individuele trouwringen ontwerpen. In ons artikel “Trouwringen goedkoop en smaakvol!” hebben wij onze top 10 voor goedkope trouwringen samengesteld! Aanbevolen webshops: Voor kwalitatief hoogwaardige ringen met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding kunnen wij de webshop van 123gold.nl aanbevelen. In ons verslag van Auronia leest u meer over het onderwerp “Online uw eigen trouwringen ontwerpen”.

Ringen kopen bij een juwelier bij jou in de buurt

Kies een geschikt moment voor dit belangrijke bezoek. Doordeweeks heeft de verkoper gegarandeerd meer geduld en tijd dan op een drukke zaterdagmiddag. Ga er op warme dagen ’s ochtends heen als je handen de neiging hebben om op te zwellen door de hitte. Zorg ervoor dat u de ringen op uw gemak past, zodat u kunt zien hoe ze aan uw vingers werken. Je moet onthouden dat je deze ringen een leven lang zult dragen. Over een paar jaar houd je misschien niet van een chique ontwerp.

De ringen moeten ook goed aanvoelen en niet knellen. Als je de ringen elke dag wilt dragen, moeten ze ook geschikt zijn voor alledaags gebruik (een grote diamant die uitsteekt kan hier en daar vast komen te zitten). Je kunt twee absoluut identieke ringen kiezen (behalve in maat natuurlijk), of de damesring accentueren met een of meerdere diamanten. Veel bruiden zouden graag meerdere diamanten willen hebben, maar het huwelijksbudget is al krap. Dan kunt u later nog een diamant laten plaatsen, bijvoorbeeld voor elk huwelijksjaar of voor elk kind. Geef jezelf voldoende tijd, zeker als je niet 100% overtuigd bent.

Sommige juweliers kunnen ook extra ringmonsters bestellen. Als je geen simpele ringen wilt, maar iets speciaals, dan moet je je voorbereiden op meerdere bezoeken aan een juwelier om de perfecte ringen te vinden. Maar de geïnvesteerde tijd zal het waard zijn!

Zelf trouwringen smeden

Er zijn nu zogenaamde hobby goudsmeden, waarbij u in één dag zelf onder professionele begeleiding uw trouwringen kunt smeden en zo samen aan het begin van het huwelijk samen een symbool van liefde creëert. Dit bespaart u geld en uw ringen zullen uniek zijn. De cursusprijs is meestal inclusief enkele honderden euro’s aan materiaalkosten.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *